gggdggdg

STAD TILL SKÄRGÅRD

- Göteborg & Södra Bohuslän

Tycker du om att få lite utav allt. Då är detta paket något för dig!
Vi startar resan i Sveriges näst största stad Göteborg. Det blir vinprovning på Nordens första Urban Winery! Ett besök på ett mikrobryggeri. Pittoreska skärgårdsöar, där det bjuds på härlig natur, salta granitklippor och havet på västkusten som måste upplevas. Det kommer att vandras, paddlas kajak & njutas!

DAG 1 - HÄRLIGA GÖTEBORG

Morgon Ni blir upphämtade på tågstation.
För att sedan ta oss till Wine Mechanics – första urbana vinproducenten i Norden!
På plats får vi en resa genom deras historia och testa fantastiska viner. En fröjd för dina smaksinnen!
Lunch bjuds det på på Wine Mechanics
Eftermiddag tar ni spårvagnen till Haga. En av Göteborgs äldsta stadsdelar. En mysig gata med flera pittoreska restauranger och butiker. Köp din olivolja, ta en kaffe i solen och njut.
Kväll upptäck underbara Göteborg!

DAG 2 - PITORESKA MARSTRAND

Morgon Ni tar tåget till Kungälvs station, där blir ni upphämtade med bil. Innan färjan till Marstrand stannar vi till på Inlandsbryggerier. Ett utav väst Sveriges alla mikrobryggerier av öl.
Lunch Resten av dagen spenderas på egen hand att upptäcka Marstrand. Här kan ni bada, äta & njuta. Promenera på klipporna runt ön. Ta en tur tillbaka i historien och & besök Carlstens fästning.

DAG 3 - DYRÖN

Morgon Efter frukost blir ni upphämtade med bil och skjutsade till Stenungsund. Där tar ni färjan till natursköna Dyrön.
Lunch framme på Dyrön lämnar ni ert bagage och tar en tur på öns vandringsled som leder upp till högsta toppen på ön. Där grillas det lunch med en underbar utsikt över Åstål & Marstrand
Eftermiddag upptäck ön på det sett ni själva föredrar. Bada, sola eller varför inte prova på att fiska krabbor från kajkanten.
Kväll På kvällen blir det bastubad om man önskar. Skaldjur serveras på bryggan med solnedgången & ljudet från vågorna som sällskap

DAG 4 - KAJAK MELLAN KOBBAR & SKÄR

Morgon Utvilade ger vi oss på nästa äventyr. Vi ska paddla kajak från Dyrön till Käringön. Under denna etapp är det en guide med hela tiden
Lunch Någon stans utefter kusten stannar ni till för bad och lunch
Eftermiddag/Kväll Väll framme på Käringön checkar ni in i era rum och spenderar sedan resten av dagen på egen hand.
Kärring ön är en fantastisk bilfri ö, full med vita små skärgårdshus. Hopa i plurret kan du göra var du vill runt hela ön. Det finns flertal restauranger och fik att välja mellan.  Här förvinner en dag oförskämt snabbt.

DAG 5 - KÄRINGÖN

Denna dag spendera ni helt på egen hand på Käringön. Passa på att bara njuta av denna underbara personliga skärgårdsön. Drömmer du av att upptäcka Bohuslän, så är detta ett utav dom bästa ställena att göra det på. Mycket mer Bohuslän än så här blir det inte!